Ονομάζομαι  Χρήστος Γενιτσεφτσής και γεννήθηκα  το 1969 στη Λάρισα. 
Eίμαι απόφοιτος του Χημικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κβαντική Χημεία. 
Ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στο Marketing και την Επικοινωνία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο Green Marketing. 
Από το 1995 έως το 2008 διετέλεσα Υπεύθυνος Δικτύου  στην Καπνοβιομηχανία Καρέλια Α.Ε  (Τμήμα Μάρκετινγκ και Διαφήμισης). 
Από το 2008 είμαι διευθυντής (μέτοχος) της Spirito Group Marketing & Communication με κύρια δραστηριότητα το marketing, την επικοινωνία, την διαφήμιση, τις πωλήσεις, την εκπαίδευση, την πράσινη ανάπτυξη και τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας . 
Έχω διατελέσει πρόεδρος στον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας,(Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας), Αν. Γραμματέας της ΟΕΣΥΝΕ και γραμματέας στον ΕΣΛ.
Είμαι επίσης ο δημιουργός της της αλυσίδας καταστημάτων σε όλα την Ελλάδα (15) με την επωνυμία  MRPRINT (καταστήματα Refilling printer) και  υπεύθυνος ανάπτυξης –μέτοχος. 
Από το 2013, είμαι Πρόεδρος της Αγροτικής σχολής Open Mellon  A.E. 
Επίσης από το 2013, είμαι συνεργάτης του Γραφείου Υποστήριξης Έρευνας και Αξιοποίησης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.