ΛΛάρισα: Έργα για μια βιώσιμη πόλη

Λάρισα: Έργα για μια βιώσιμη πόλη

Διοργάνωση της Ενημερωτικής Εκδήλωσης “Λάρισα: Έργα για μια βιώσιμη πόλη”, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2018).

poster           invitataion

Η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Αποτελεί μια ευκαιρία, για να αναδειχθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες στην προσπάθειά τους να εμπεδώσουν περιβαλλοντικά φιλικότερους τρόπους μετακινήσεων για τους πολίτες τους και να συνθέσουν μια πιο βιώσιμη στρατηγική για τις μεταφορές στην περιοχή τους.
Η πολυτροπική κινητικότητα, που αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας το 2018, μπορεί να αναπτυχθεί μόνο εάν οι κάτοικοι επανεξετάσουν τις συνήθειές τους σε ό,τι αφορά την κινητικότητα και πάψουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους ως τον μοναδικό τρόπο μεταφοράς. Το βάδισμα και η ποδηλασία αποτελούν απαραίτητο κρίκο στην αλυσίδα των πολυτροπικών μετακινήσεων και γι’ αυτό θα πρέπει να παρασχεθεί ποιοτική υποδομή για τους κατοίκους.
Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018, ο Δήμος Λαρισαίων υλοποίησε μια σειρά από δράσεις για την προώθηση αυτών των στόχων.

 

program

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο - Ημερίδα με θέμα «Λάρισα: Έργα για μια βιώσιμη πόλη»

https://www.facebook.com/events/895324093998139/

 

Η Spirito Group υλοποίησε τα παρακάτω: 

-Δημιουργία και εφαρμογή αφίσας A3, πρόσκλησης, banner,  προγράμματος και προσαρμογή αυτών σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή.

-Δημιουργία προωθητικού υλικού για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

-Επικοινωνία και προώθηση της εκδήλωσης σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Επικοινωνία

Spirito Business & Communication Group

Κούμα 29, Λάρισα

Τ: +30 2410 252121

E: info@spirito.gr

Facebook: https://www.facebook.com/spiritogroup/

LinkedIn: Xristos Genitseftsis