ΠΠάρκο 12 Άθλοι Ηρακλή

h

Πάρκο 12 Άθλοι Ηρακλή

Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή Θεματικό Πάρκο, Πολυχώρος Θεσσαλία, Λάρισα

 

1 6

Το μεγαλύτερο μυθολογικό πάρκο στην Ελλάδα και το μοναδικό πάρκο στον κόσμο που παρουσιάζει με άμεσο, διαδραστικό και άρτια οπτικοποιημένο τρόπο το μύθο του Ηρακλή αποτέλεσε πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής  Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Το εντυπωσιακό πρότζεκτ ήταν μια συνεργασία των φορέων της Λάρισας  με τη ΔΕΘ– HELEXPO, τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

1-2 12

Από τις 15 Μαρτίου μέχρι τις 2 Ιουνίου, o Πολυχώρος Θεσσαλία, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει την πρωτόγνωρη εμπειρία του Μυθολογικού Θεματικού Πάρκου οι «12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ».  Ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στους 30.000 και πλέον λάτρεις του μυθολογικού ήρωα από τις περιοχές της Θεσσαλίας, της Πιερίας και της Φθιώτιδας.

Η περιήγηση στο πάρκο χαρακτηρίστηκε μια ανεπανάληπτη, βιωματική και διαδραστική εμπειρία. Με τεράστια ρομποτικάομοιώματα, οι επισκέπτες  πραγματοποίησαν  ένα φανταστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, τότε που ο υπερ-ήρωας πρωταγωνιστούσε πραγματοποιώντας έναν-έναν όλους τους εντυπωσιακούς άθλους του.

23

 

Η Spirito Group ανέλαβε την προώθηση και τη συνολική επικοινωνία του κορυφαίου θεματικού πάρκου “Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι" στη Λάρισα”!

 

34

4-4

https://www.facebook.com/herculesparkgreece/

http://herculespark.gr/

Επικοινωνία

Spirito Business & Communication Group

Κούμα 29, Λάρισα

Τ: +30 2410 252121

E: info@spirito.gr

Facebook: https://www.facebook.com/spiritogroup/

LinkedIn: Xristos Genitseftsis