Παρουσίαση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του Συνεργατικού Ερευνητικού Έργου “TRI-SOME” στη Λάρισα

Την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, στις 18:00, στο Επιμελητήριο Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η «Παρουσίαση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του Συνεργατικού Ερευνητικού Έργου “TRI- SOME” και της έξυπνης πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών για δράσεις τουριστικού, πολιτιστικού και εμπορικού ενδιαφέροντος οργανισμών και δήμων» στην πόλη της Λάρισας.

Στην εκδήλωση παρουσίασης θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των τριών φορέων του συνεργατικού σχήματος του έργου, ASSET Τεχνολογική, GRIDNET και Spirito Group, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο του έργου, τα αποτελέσματα, την πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας και την προοπτική περαιτέρω εφαρμογής της σε δεύτερο χρόνο, σε διαφορετικούς δήμους και εμπορικά κέντρα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το TRI-SOME αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, που παρέχει υπηρεσίες έξυπνης υποδομής με στόχο την προηγμένη και αποδοτική προσφορά πολιτιστικών και
τουριστικών υπηρεσιών.

Έχει ως σκοπό τη συμμετοχή του τελικού χρήστη μέσα από μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που εμπεριέχει τόσο τις εμπορικές όσο και τις πολιτιστικές υπηρεσίες της πόλης, στην οποία ζει ή την οποία επισκέπτεται. Επιπλέον, αποσκοπεί στην εύκολη χρήση της πλατφόρμας από τα εμπορικά καταστήματα μέσω διαδικτυακής διεπαφής, η οποία θα τους επιτρέπει να ελέγχουν και να παραμετροποιούν τα στοιχεία και τις εκάστοτε προσφορές τους.
Αντίστοιχα θα υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλονται στους χρήστες της εφαρμογής
πολιτιστικές πληροφορίες και τα αξιοθέατα της περιοχής.

Το TRI-SOME μετατρέπει την πόλη σε ένα Έξυπνο Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο, ένα Οικοσύστημα αλληλεπίδρασης και συνέργειας όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης “ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ”, η οποία
συγχρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους (μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα,
Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία – ΕΠΑνΕΚ, ΕΣΠΑ 2014-2020) και από κοινοτικούς πόρους
(Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) (κωδικός έργου Τ1ΕΔΚ-
03473).

Πληροφορίες:

http://www.smart-city.gr/

https://www.facebook.com/Trisome-109491590924884

https://www.instagram.com/trisome_system/

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο