WHAT WE DO

Work hard
Dream big

Services

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN HAVE IT

01

We give you
Effective Marketing

Είναι η επαγγελματική και τεχνολογική μας γνώση, η γνώση της αγοράς, οι διεθνείς δυνατότητες και η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία επικοινωνίας μάρκετινγκ που μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μάρκετινγκ.

02

You Talk, We Listen

Ως εταιρία Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, προσπαθούμε πρώτα να κατανοήσουμε τους επιχειρηματικούς στόχους του πελάτη μας και στη συνέχεια να λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις σύμφωνα με αυτούς τους στόχους και την επαγγελματική μας πείρα. Ο πελάτης μιλά. Εμείς ακούμε και προτείνουμε. Μαζί αποφασίζουμε!

03

We Value Integrity

Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα με ειλικρίνεια, ακεραιότητα και στις ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η παροχή ουσιαστικών και όχι πλασματικών υπηρεσιών. Δε θα σας πουλήσουμε κάτι που δεν χρειάζεστε. Θα σας προτείνουμε εφικτές και customised λύσεις για όλους. Πάντα με ειλικρίνεια και αληθινό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ή και επανεκκίνηση της εταιρίας σας.

04

We Create
Outstanding Designs

Η δημιουργική ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να αναπτύξει την καλύτερη εναλλακτική πρόταση για τις ανάγκες σας. Ο στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε την επιχείρησή σας ως κορυφαίο παίκτη στον κλάδο της. Ένας οργανωμένος και καλά εκτελεσμένος σχεδιασμός της ταυτότητας σας μπορεί να οδηγήσει στη μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

05

We Write Code
That Works

Οι εξειδικευμένοι developers της εταιρείας μας δημιουργούν κώδικα για όλους τους ιστότοπους χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία και με τη μέγιστη δυνατή συμβατότητα. Είτε χρησιμοποιείτε Mac είτε PC, iPhone ή iPad, ο ιστότοπος σας θα είναι πάντα responsive. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας θα δικαιώσει την επιλογή σας.

06

We Deliver On Time

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του χρόνου, θέτουμε πάντα ρεαλιστικές προθεσμίες (για τους εαυτούς μας και για τους πελάτες μας). Επικοινωνούμε συνεχώς με τους πελάτες μας παρέχοντας την καλύτερη δυνατότητα ενημέρωσης στην πορεία υλοποίησης του έργου και τηρώντας πάντα τις προσυμφωνηθείσες προθεσμίες.

2 3

MARKETING / BRANDING

A goal without a plan
is just a wish

Δημιουργία εξατομικευμένου Marketing Plan για κάθε πελάτη, που βασίζεται στην ανάλυση του περιβάλλοντος της επιχείρησης-πελάτη και της αγοράς. Με έναν συνδυασμό εργαλείων προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, στοχεύουμε στη βελτίωση της ανταγωνιστικής θέσης των προϊόντων/υπηρεσιών σας, στην αύξηση του μεριδίου αγοράς, στην εξασφάλιση της αναγνωρισιμότητας του brand από τους καταναλωτές και στην ταυτόχρονη βελτίωση της κερδοφορίας.

SERVICES

icon1

DIGITAL MARKETING

Content is king,
we create it

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο digital υπηρεσιών που μπορεί να απογειώσει την επιχείρησή σας. Τεχνογωσία, εμπειρία, δημιουργικότητα, digital λογική και υποστήριξη από μία ισχυρή ομάδα έμπειρων web developers, social media managers, copywriters, advertisers που στοχεύουν στην επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων-υπηρεσιών της επιχείρησής σας.

SERVICES

icon2
3 2
4 2

EVENT ORGANISING

We don't just run events,
we bring ideas to life

We don't just run events, we bring ideas to life

Σχεδιασμός και υλοποίηση συνεδρίων, σεμιναρίων, επαγγελματικών και εκπαιδευτικών συναντήσεων, επιστημονικών fora, ημερίδων, φεστιβάλ, πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η πείρα ετών, η τεχνογνωσία, η καλλιτεχνική δημιουργία, οι καινοτόμες ιδέες και η δέσμευσή μας αποτελούν τα εχέγγυα για τη διοργάνωση ενός επιτυχημένου event. Βήμα προς βήμα μεταμορφώνουμε την ιδέα σας σε πραγματικότητα.

SERVICES

icon3

CONSULTING / FUNDING PROGRAMS

One good idea
is all you need

Με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας σε θέματα επιχειρηματικότητας και αναπτυξιακών προγραμμάτων παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Υποβολή, διαχείριση και συντονισμός επιδοτούμενων προγραμμάτων και επενδυτικών έργων. Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο εφαρμογής προτύπων και κανονισμών ποιότητας.

SERVICES

icon4
5 2
6 2

COMMUNICATION/MEDIA

Good advertising
is a dialog with people

Η στοχευμένη επικοινωνία αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ολοκληρωμένα επικοινωνιακά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά. Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα εργαλεία για την καλύτερη υποστήριξη της επιχείρησης σας και την προώθηση του brand σας.

SERVICES

icon5

PROMOTION

Making customers,
not sales

Με μία καλά εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα προωθητριών-promoters είμαστε σε θέση να  σχεδιάσουμε, να υλοποιήσουμε και να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητα και επιτυχία κάθε προγράμματος προώθησης

SERVICES

icon6
7 3
8 2

MERCHANDISING

Looks do count. Helping the
customers shop with their eyes

Looks do count. Helping the customers shop with their eyes

Με την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα merchandisers και συνεχή παρουσία στα σημεία πώλησης της κεντρικής Ελλάδας συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην  αύξηση των πωλήσεων και των κερδών των πελατών μας τοποθετώντας τα σωστά προϊόντα, στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή, με επαγγελματικό τρόπο.

SERVICES

icon7

RESEARCH & DEVELOPMENT

No research without action,
no action without research

No research without action, no action without research

Το τμήμα  Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας μας αναλαμβάνει συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν διεκπεραίωση μελετών και έρευνα αγοράς. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε κατάλληλα σε αυτές. 

SERVICES

icon8
9 2
10 2

PUBLISHING

Limited space creates
unlimited creativity

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία, τη σύνταξη, το creative design και το μάρκετινγκ μίας ολοκληρωμένης ιδέας για περιοδικό, εφημερίδα, βιβλίο. Σε συνεργασία με μεγάλες εταιρίες εκδόσεων-βιβλιοδεσίας πραγματοποιούμε την παραγωγή του εντύπου σας.

SERVICES

icon9
Μετάβαση στο περιεχόμενο