Ημερίδα παρουσίασης του έργου “TherMaSheep”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στην αίθουσα προβολής τοπικού πολιτισμού Ελασσόνας, η πρώτη ημερίδα παρουσίασης του έργου:
“TherMaSheep: Εφαρμογή τεχνολογιών θερμογραφίας υπερύθρων (θερμική κάμερα) ως μέσο ταχείας διάγνωσης υποκλινικής μαστίτιδας”.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες ανέλυσαν τους τρόπους διαχείρισης της μαστίτιδας, τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζονται στις κτηνοτροφικές μονάδες και στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι παραγωγοί για την πρόληψη και την αποφυγή εξάπλωσης της εν λόγω ασθένειας. Ανέλυσαν επίσης τη σημασία της διάγνωσης της μαστίτιδας στο εργαστήριο και παρότρυναν τους παρευρισκόμενους παραγωγούς να συνεισφέρουν στα αποτελέσματα του έργου με τη συμμετοχή της κτηνοτροφικής τους μονάδας στις επιμέρους δράσεις υλοποίησης του έργου.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας.
Το έργο υλοποιείται και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (ΠΑΑ) (κωδικός πράξης Μ16ΣΥΝ2-00202).

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο